1. Hladne začetne jedi

  • 16

    MORSKI KROŽNIKza 2 osebi

  • 10

    HOBOTNICA V SOLATI

  • 8

    KROŽNIK MEŠANIH SIROV

  • 8

    TRIS RIBJIH NAMAZOVHot

  • 10

    DOMAČI PRŠUTrecept šefa kuhinje

2. Juhe

  • 6

    ŠKAMPOVA KREMNA JUHA

  • 5

    RIBJA JUHA

  • 3

    DOMAČA GOVEJA JUHA

  • 4

    ZELENJAVNA JUHA

3. Tople predjedi

.

  • 20

    ŠKAMPI NA BUZAROspecialiteta

  • 8

    DAGNJE NA BUZARO

  • 12

    MEŠANE ŠKOLJKE

4. Testenine, njoki ali rižota

  • 15

    DOMAČI FUŽI S TARTUFIza 1 osebo

  • 7

    TESTENINE Z BOLONJSKO OMAKO

  • 6

    TESTENINE VEGGIEala chef

  • 12

    TESTENINE Z VONGOLAMI

  • 12

    TESTENINE S ŠKAMPI

  • 9

    TESTENINE Z MORSKIMI SADEŽI

5. Glavne mesne jedi

  • 8

    ČEVAPČIČI V DOMAČEM VINU S PRILOGO

  • 8,50

    DUNAJSKI ZREZEK S PRILOGO

  • 44

    DVOJNI BEEFSTEAK OBLOŽENza 2 osebi

  • 25

    BEEFSTEAK S TARTUFI

  • 22

    BEEFSTEAK V POPROVI OMAKI

  • 9

    PEČEN ODOJEK Z MLADIM KROMPIRČKOM IN DOMAČO ZELENJAVO

6. Glavne ribje jedi

  • 6

    OCVRTE GIRICEs prilogo

  • 15

    KALAMARI V PEČICIs prilogo

  • 11

    KALAMARI NA ŽARUs prilogo

  • 12

    OCVRTI KALAMARIs prilogo

  • 7

    SARDELE NA ŽARUs prilogo

  • 20

    ŠKAMPI NA ŽARU

  • 50

    RIBA SVEŽABrancin, Orada, Romb (kg)

  • 55

    SVEŽA RIBA V PEČICIKovač, Škarpena, Morska spaka (kg)

  • 34

    RIBJA PLOŠČA Oh my grill

  • 12

    RIBA NA ŽARUBrancin, Orada (porcija)

  • 11

    RIBJI FILE NA ŽARUBrancin, Orada

  • 14

    FILE (Kovač, Škarpena, Morska žaba)

  • 24

    HOBOTNICA V PEČICIs prilogo

7. Priloge in prikuhe

  • 4

    OCVRT KROMPIRČEK

  • 6

    ZELENJAVA NA ŽARU

  • 4

    BLITVA IN KROMPIR

  • 3

    PEČEN KROMPIR

9. Sladice

  • 5

    SORBETLimonin, Brinov, Jagodni

  • 1,2

    RAZNI SLADOLEDIkepica

  • 4

    DNEVNA SLADICApresenečenje

  • 4

    HRUŠKA V REFOŠKUpijana

  • 5

    PALAČINKE NA VEČ NAČINOV2 kosa